Cautare

61314 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (6.45 secunde)
Un nou protest fata de restrictiile impuse de pandemia COVID are loc, duminica seara, la Suceava. Acolo, circa 1.200 de oameni marsaluiesc fata de introducerea certificatului verde si a vaccinarii obligatorii.
SRI si criminalistii fac ancheta in cazul atacului mafiot de la Suceava.
Macel in Suceava. O haita de caini agresivi a omorat cinci capre. Autoritatile trag de timp
A fost inaugurat tronsonul doi al axei rutiere strategice Iasi - Suceava, cu o lungime de 22 de kilometri. Aceasta bucata de drum este prevazuta cu trei poduri reabilitate, o zona inundabila inaltata cu aproximativ un metru, iar in zona lacurilor s-au realizat, de asemenea, lucrari de consolidare.
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
euro (4,2% din PIB-ul Romaniei) si un plus de suprafata de aproape 34.000 km patrati. ... In aceeasi vreme, pe datele din 2012, exporturile Romaniei ar fi fost mai mari cu 2,5 mld.
Romania este prezenta cu sase regiuni, adica toata tara cu exceptia Bucuresti-Ilfov, in topul celor mai sarace 20 de zone din UE, potrivit unui comunicat prezentat joi de Eurostat, o noua confirmare a pozitiei Bulgariei si Romaniei ca cele mai sarace tari din Uniune.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic.
Intr-un fel sau altul, austriecii detin toate marile afaceri din Romania si nu se opresc aici. O companie austriaca va ridica in Portul Constanta cel mai mare combinat siderurgic din Europa, iar economia romaneasca se va subordona din nou companiilor austriece.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. ... Cele aproape 200 de demisii din PSD, mai ales din zona alesilor locali, i-au pus pe jar pe liderii social-democratilor si incearca sa opreasca hemoragia prin lansare de avertismente.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Sunt si situatii care intrec vestitele transferuri din Liga lui Mitica. ... Marian Rasaliu a ratat plecarea din PDL Cu o scuza de acest fel: ... Nemultumirea sa din ultima perioada nu a trecut de zidurile sediului din strada Lunga din Brasov.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Peisajul economic al judetului Botosani nu arata deloc bine si tine de noi sa scoatem aceasta comunitate din cercul vicios in care se afla din punct de vedere al subdezvoltarii.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Aceste cifre se contra¬pun in mod evident acelor voci din societatea civila care dezaproba construirea de locasuri de cult si, mai cu seama, con¬testa vehement ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului, pe motivul ca resursele financiare ar trebui directionate exclusiv catre construirea de scoli si unitati sanitare.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
google-analytics.com